SEGRE

L'associació de veïns de la Bordeta carrega contra una plataforma veïnal

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.

Vista general de l’avinguda de Fontanet, a la Bordeta.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l’associació de veïns de la Bordeta, Mari Carmen Guerrero, va criticar ahir que una plataforma veïnal anomenada Per una Bordeta amb Empenta impulsi una sèrie de reivindicacions sense comptar amb l’associació. “Sembla que vulguin suplantar el treball que fem des de l’associació de veïns, quan som una entitat que està oberta a tothom i que escoltem totes i cadascuna de les crítiques i observacions que ens fan els veïns per millorar el nostre barri.” En aquest sentit, Guerrero va criticar que “és inaudit que elaborin manifestos i proclames justament ara, quan queden pocs mesos per a les eleccions generals, mentre que quan teníem problemes d’equipaments, seguretat i civisme al barri mai es van pronunciar ni van fer res per frenar-ho, no com l’associació”.

Així mateix, va assenyalar que “les propostes que fan, com obrir una segona comissaria de la Guàrdia Urbana, evidencien que no saben el que diuen i, a més, no responen als problemes reals del barri, una cosa que des de l’associació sí que coneixem i lluitem molt dur per eradicar-ho”, va concloure la presidenta. Per la seua part, un portaveu de la plataforma Per una Bordeta amb Empenta, va assenyalar que l’objectiu d’aquesta entitat “no és competir amb l’associació de veïns, sinó treballar tots junts per fer un barri millor i més just”.

En aquest sentit, el portaveu de la plataforma va assenyalar que “al novembre ens vam posar en contacte amb l’associació per treballar junts i no vam rebre resposta i lamentem que la presidenta de l’entitat ens vegi com a rivals quan som aliats”.

Alerten de la presència d’okupes perillosos D’altra banda, la presidenta veïnal va alertar de la presència d’un grup d’okupes “perillosos i agressius” al número 5 del carrer Carrasco Formiguera. “Ja havien estat en altres habitatges del barri i després d’uns mesos sense saber-ne res, ara han tornat a aparèixer, són perillosos i ja hi ha hagut intimidacions i amenaces”, va afirmar Mari Carmen Guerrero. És per aquest motiu que ha posat el cas en coneixement dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana, amb els quals ha sol·licitat una reunió per tractar els problemes del barri.

tracking