SEGRE

UNIVERSITAT COMICIS

La facultat d'Educació de la UdL, sense candidat a degà

El rector haurà de designar-lo directament i potser ho ha de fer també a Dret || La resta de centres, amb aspirants

Clausura del 50 aniversari de Dret - La facultat de Dret va clausurar ahir els actes de celebració del cinquantè aniversari amb una conferència sobre El sentit del dret i ètica de les professions jurídiques en l’era digital, a càrrec de Jes ...

Clausura del 50 aniversari de Dret - La facultat de Dret va clausurar ahir els actes de celebració del cinquantè aniversari amb una conferència sobre El sentit del dret i ètica de les professions jurídiques en l’era digital, a càrrec de Jes ...ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida (UdL) està immersa en ple procés d’elecció de nous degans de facultat i en almenys una d’aquestes sembla que ningú vol ser-ho. Es tracta de la facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, on els comicis són el 5 de febrer i l’actual degà, Carles Alsinet, podria optar a la reelecció al no haver esgotat els mandats màxims permesos, però ho ha descartat. Una situació similar podria donar-se a la facultat de Dret i Economia, on les eleccions estan previstes per al pròxim dia 31 i Maria José Puyalto no pot repetir. Professors del centre van indicar que dilluns va acabar el termini de presentació de candidatures i aquell dia ningú s’hi havia presentat. Fonts de la UdL van apuntar que encara hi ha temps per intentar que s’hi presentin aspirants, però en cas de no ser així, serà directament el rector, Roberto Fernández, el que hagi de designar els degans de les dos facultats, com anys enrere va haver de fer a Agrònoms.

A la resta de centres, sí que hi ha candidats. A la facultat de Medicina, que celebra les eleccions el 5 de febrer (l’últim permès per la normativa electoral), la degana Rosa Soler no pot optar a la reelecció i l’aspirant a rellevar-la és Anna Casanovas. A l’Escola d’Agrònoms, el director, Narciso Pastor, tampoc pot presentar-s’hi i l’aspirant és l’actual subdirector, Jordi Graell. També ha programat les eleccions el 5 de febrer, mentre que a la facultat d’Infermeria i Fisioteràpia són el proper dia 30 i l’actual degà, Joan Blanco, tampoc hi pot optar. El candidat podria ser Francesc Valenzuela, actual vicedegà. Així mateix, la degana de la facultat de Lletres, Carme Figuerola, ja va ser reelegida en el seu càrrec el desembre passat, mes en el qual també va ser rellevat provisionalment el director de l’Escola Politècnica Superior, Francesc Giné, que va deixar el lloc per motius personals.

Aleshores, va assumir el càrrec l’actual cap d’estudis, Magda Valls, que alhora és ara l’única candidata a directora a les eleccions, previstes en aquest centre per al pròxim dia 31.

tracking