SEGRE

SEGURETAT DELICTES

Denuncien el robatori del cable dels focus del camp de la Bordeta

El club de futbol denuncia que ha patit aquest tipus d’actes durant les últimes tres setmanes || L’entitat ha tingut dificultats per entrenar-se aquests últims dies

En tres setmanes han robat més de 200 metres de cable dels focus del camp d’entrenament.

En tres setmanes han robat més de 200 metres de cable dels focus del camp d’entrenament.U.E BORDETA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Esportiva Bordeta de futbol va denunciar ahir que fa tres setmanes consecutives que pateix el robatori del cable de coure dels focus del camp d’entrenament. Segons el president, Bartolomé Ayora, “hem reposat més de 200 metres de cable però no sabem quant de temps duraran, perquè entre robatori i robatori només passen uns quants dies”.

Des del club expliquen que ja han posat la pertinent denúncia davant dels Mossos d’Esquadra i esperen que els furts no es tornin a repetir. “Hem tingut dificultats per entrenar-nos durant aquesta última setmana perquè de les sis torres de focus que té el camp, ens havien robat el cable de cinc”, assegura Ayora. Fins i tot s’havia especulat amb la possibilitat de suspendre el partit que hi havia previst per a ahir al matí, però al final no va ser necessari. L’últim robatori es va produir durant el cap de setmana passat i actualment tenen en funcionament quatre torres de focus i no serà fins a la setmana que ve que els arreglaran les dos restants.

De les sis torres de focus que té el camp d’entrenament, van arribar a quedar-se sense llum cinc

“Això no pot continuar així, necessitem que s’hi posi una solució com més aviat millor, i si és necessari, que instal·lin el cable d’una altra manera, però no ens podem permetre més robatoris ni més incertesa”, va sentenciar en aquest sentit Ayora.

Més de 20 quilòmetres sostrets el 2018 L’any passat la companyia concessionària de l’enllumenat públic de la ciutat, LleidaLlum, va comptabilitzar 58 atacs vandàlics, entre robatoris de cablatge i destrossa de fanals. En total, es van sostreure 20,3 quilòmetres de cable de coure en robatoris que van afectar diversos barris. En el cas de l’enllumenat, el cost d’aquests comportaments delictius i incívics va ser de 297.824 euros.

En tres setmanes han robat més de 200 metres de cable dels focus del camp d’entrenament.

En tres setmanes han robat més de 200 metres de cable dels focus del camp d’entrenament.U.E BORDETA

tracking