SEGRE

CULTURA EQUIPAMENTS

La Casa del Dibuix, un espai per a tallers creatius, obre al febrer

Ubicada al carrer Cavallers amb Timbalers

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Casa del Dibuix, un espai de creativitat i aprenentatge artístic ubicat al carrer Cavallers amb Timbalers, obrirà a finals de febrer. L’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol serà l’encarregada de gestionar aquest nou equipament municipal, que oferirà tallers i activitats per al conjunt de la ciutadania sobre dibuix, còmic i animació, encara que també s’obrirà a altres propostes creatives, com per exemple les manualitats.

La directora de l’escola, Marta Pallarès, va explicar que incidiran especialment en els usuaris “més petits”, a partir de tercer de Primària, que per edat no poden accedir al centre, que imparteix cicles formatius de grau superior i cursos no reglats per a adults. Així mateix, va indicar que esperen iniciar l’activitat de la Casa del Dibuix amb un taller d’animació en el marc de la Mostra Internacional d’Animació de Catalunya (Animac).

L’alcalde, Fèlix Larrosa, va visitar l’equipament, en el qual encara falten els retocs finals, i va afirmar que “tindrà un impacte positiu al barri i sobre tota la ciutat”. “El Centre Històric és el barri de la creativitat”, va remarcar, i va argumentar que la Casa del Dibuix completarà altres accions que la Paeria està duent a terme a la zona per atreure nous veïns i activitats, així com per potenciar la inserció laboral. En aquest sentit, Larrosa va remarcar que 811 persones van ser ateses l’any passat pels serveis de l’Institut Municipal d’Ocupació al Centre Històric, de les quals un 16% tenien entre 16 i 29 anys. Va destacar que es va aconseguir la inserció laboral de 229 persones i la formalització de 445 contractes de treball. Respecte a l’àmbit de la seguretat, va recordar que han posat en marxa les patrulles a peu de la Guàrdia Urbana.

L’interior de la Casa del Dibuix, a Cavallers.

L’interior de la Casa del Dibuix, a Cavallers.SANTI IGLESIAS

tracking