SEGRE

EQUIPAMENTS COMERÇ

Una única empresa opta a reobrir el Mercat del Pla

La Paeria analitza si l’oferta de Flat Market compleix les condicions || Serà un espai de comerç i mercat gastronòmic

La façana del Mercat del Pla al carrer Sant Martí.

La façana del Mercat del Pla al carrer Sant Martí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El concurs per a la concessió administrativa de l’explotació del Mercat del Pla com a espai de comerç i mercat gastronòmic ha rebut una única oferta, a nom de Flat Market SL, segons ha pogut saber aquest diari. El tinent d’alcalde Rafael Peris va indicar que hi va haver diversos interessats a reobrir l’equipament, encara que finalment s’ha registrat una sola oferta. Va afegir que estudiaran si compleix totes les condicions requerides en la licitació per formalitzar com més aviat millor l’adjudicació, perquè la reobertura d’aquest equipament contribueixi a la dinamització del Centre Històric.

El contracte previst per la Paeria per a la gestió del Mercat del Pla és de vint anys i el cànon, de 17.273 € anuals, a pagar anticipadament. Així mateix, l’adjudicatària haurà d’assumir la inversió per adequar l’equipament, respectant que es tracta d’un edifici protegit. El contracte incorpora clàusules socials com la inserció de persones amb dificultats, la incorporació de productes de proximitat i el tractament d’excedents alimentaris.

Fins al març de l’any 2017, el Mercat del Pla va acollir un outlet de roba que gestionava l’empresa JamStores des del 2013. La firma, que tenia una concessió per vint-i-cinc anys, va demanar la rescissió anticipada del contracte i des d’aleshores l’equipament es troba fora de servei.

tracking