SEGRE

BARRIS MOBILITAT

Cappont planteja l'opció que un carrer principal passi a ser de sentit únic

Comerciants diuen que és un “caos” al ser força estret i pels aparcaments en bateria

Imatge del carrer Jaume II entre l’avinguda de les Garrigues i la plaça Blas Infante.

Imatge del carrer Jaume II entre l’avinguda de les Garrigues i la plaça Blas Infante.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Cappont ha presentat un escrit a la Paeria perquè estudiï la mobilitat del carrer Jaume II, entre l’avinguda de les Garrigues i la plaça Blas Infante, i determini si és millor que passi a ser unidireccional en lloc de tenir un carril per sentit.

La presidenta veïnal, Veni Ros, va explicar ahir que alguns comerciants de la zona li han demanat que el millor és que sigui de sentit únic. “Assseguren que és un caos, però des de l’entitat no sabem si és factible canviar la mobilitat del carrer, per la qual cosa hem demanat a l’ajuntament que ens digui quina opció és la millor”, va assenyalar.

Segons diversos comerciants i conductors, la via és massa estreta perquè tingui dos sentits i els aparcaments en bateria compliquen més el trànsit, ja que quan hi aparquen furgonetes envaeixen la calçada. De fet, alguns eviten circular per aquest carrer.

Ros va considerar que l’ajuntament ha d’estudiar totes les possibilitats i com afectaria l’accés als pàrquings particulars un canvi d’aquest tipus.

En aquest sentit, un comerciant, que no està d’acord amb el que proposen d’altres, va dir que “seria un desastre fer-lo unidireccional perquè caldria fer molta volta depenent d’on vagis” i va advocar per modificar els aparcaments actuals per posar-los en línia.

“Crec que el problema sorgeix quan aparca una furgoneta en bateria, de forma que haurien de ser tots en línia i, si llavors hi ha complicacions pels que aparquen en doble fila, que se’ls emporti la grua”, va manifestar.

tracking