SEGRE

BARRI ANTIC COMERÇ

L'amo de Vall Companys, en l'oferta pel Mercat del Pla

Responsable de Flat Market juntament amb l’amo de Carnisseries Burgués || L’adjudicació, pendent del projecte de la firma

El Mercat del Pla està tancat des del mes de març de l’any 2017.

El Mercat del Pla està tancat des del mes de març de l’any 2017.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Vall Esquerda, president del grup Vall Companys, és una de les dos persones físiques que figuren a la societat Flat Market SL, l’única que ha presentat una oferta per reobrir el Mercat del Pla. L’altra és Jaume Burgués, amo de Carnisseries Burgués, que compta amb dos botigues a la capital. Així consta al sobre A de l’oferta, que inclou les dades de l’empresa, que va ser oberta ahir per la Taula de Contractació de la Paeria, en la qual participen tècnics i representants dels diferents grups municipals. En els propers dies, aquest mateix organisme obrirà un segon sobre, que detalla el contingut de l’oferta. Ahir, Burgués va declinar fer declaracions sobre el projecte que preveuen per a l’antic mercat. Josep Vall Esquerda va assumir la presidència de Vall Companys el 2015, després de la mort del seu pare, i comparteix la propietat del grup amb els seus germans Meritxell i Òscar.

La Paeria va treure a concurs a finals de l’any passat la concessió administrativa de l’explotació del Mercat del Pla com a espai de comerç i mercat gastronòmic a l’estil del de San Miguel a Madrid, amb llocs de venda de productes de proximitat i parades de degustació i venda.

tracking