SEGRE

SUCCESSOS MOSSOS

Investiguen un atac sexual a una jove en ple carrer

Una adolescent denuncia que un desconegut li va fer tocaments dimarts al carrer Alfred Perenya || No hi ha cap detingut

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen un atac sexual que va patir dimarts al matí una jove de 16 anys al carrer Alfred Perenya. Els fets van tenir lloc cap a les 7.30 hores quan l’adolescent es dirigia a l’institut Escola del Treball i va ser abordada per l’esquena. L’agressor la va agafar i va començar a fer-li tocaments. La víctima es va posar a cridar i va aconseguir que l’home fugís molt de pressa, segons va explicar ahir la família a SEGRE. Tot seguit, van denunciar l’agressió davant dels Mossos d’Esquadra. Al tancament de l’edició d’ahir, no constava cap detingut. L’agressor tindria uns 20 anys.

El de dimarts és el segon cas d’assetjament sexual que transcendeix a la capital del Segrià en menys de dos mesos. A començaments de desembre, una jove de 19 anys va denunciar que la nit del dia 5 va patir un atac en un portal del carrer Irene Solsona, al barri de Balàfia. La víctima va ser abordada per un desconegut que li va fer tocaments quan entrava a l’edifici, com va avançar en el seu dia SEGRE. L’afectada va denunciar els fets en un vídeo que va penjar a YouTube i que es va fer viral.

Les denúncies per delictes sexuals no han deixat d’augmentar a les comarques de Lleida i l’any passat es va registrar una mitjana de tres casos per setmana. Per tipologia, un 70% de casos són abusos sexuals (sense violència ni intimidació) davant d’un 30% d’agressions.

tracking