SEGRE

URBANISME TRÀNSIT

Príncep de Viana, tallada demà 10 hores per trasplantar dos arbres

Entre les 7.00 i les 17.00 hores, a l’altura de l’estació en direcció a la plaça Europa || Actuació perquè l’avinguda tingui dos carrils per sentit en aquest tram

Un dels arbres que seran trasplantats demà de la plaça Ramon Berenguer a davant de l’estació.

Un dels arbres que seran trasplantats demà de la plaça Ramon Berenguer a davant de l’estació.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El carrer Príncep de Viana quedarà tallat demà al trànsit en direcció a la plaça Europa entre les 7.00 i les 17.00 hores per trasplantar els dos grans arbres des de la zona enjardinada central de la plaça Ramon Berenguer IV i resituar-los davant de l’estació. Els operaris van iniciar el dilluns dia 15 de gener els treballs, que permetran escurçar la plaça i habilitar dos carrils per sentit en aquest tram de Príncep de Viana, de manera que els vehicles que baixin des de plaça Europa podran accedir directament al pont sense haver de fer tot el tomb la plaça. El trasplantament es farà gràcies a una grua de 150 tones i 40 metres d’altura màxima.

La parada de taxis situada davant de l’estació funcionarà amb certa normalitat, però quedarà afectada la circulació de la línia 8 d’autobusos durant aquest horari. El seu recorregut es desviarà per l’avinguda del Segre, Roger de Llúria, Comtes d’Urgell i Príncep de Viana i quedarà anul·lada la parada de l’estació.

Demà a primera hora del matí es col·locaran diversos cartells informatius sobre el tall de trànsit a l’avinguda del Segre i un operari controlarà durant tot el dia l’accés dels vehicles cap a la plaça de l’estació. Des de l’avinguda del Segre només es podrà anar a la plaça per accedir al pàrquing subterrani d’Adif. L’accés al pont de Príncep de Viana per l’avinguda Victoriano Muñoz estarà tancat, va informar ahir la Paeria.

tracking