SEGRE

violència masclista

Arrestat per donar puntades a la parella en un portal en ple centre

La Urbana el sorprèn a l’entrada de l’edifici, a Prat de la Riba, i la dona és atesa al CAP || Una hora més tard, arresten un altre home per agredir la seua companya

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va sorprendre diumenge passat a primera hora un maltractador mentre estava trepitjant la seua parella al portal d’un edifici de l’avinguda Prat de la Riba. Segons va informar ahir la Policia Local, els fets van tenir lloc a les 6.05 hores, quan una patrulla va veure com un home estava clavant puntades de peu a una dona en un portal. La jove estava estirada a terra. Ràpidament els agents es van atansar cridant a l’individu perquè s’aturés en la seua acció violenta. La víctima, que seguia estesa a terra, tenia restes de sang en una mà, motiu pel qual els urbans la van acompanyar al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba. La jove els va explicar que l’home que l’havia agredit era la seua parella sentimental. Davant d’aquests fets, els agents van identificar l’home, de 36 anys i veí de Lleida, i el van arrestar com a presumpte autor d’un delicte de violència masclista.

Una hora després, la Urbana va fer un altre arrest per violència de gènere. A les set del matí, una parella es va presentar a la comissaria i la dona, molt nerviosa, va explicar que havia discutit amb la seua parella. Els agents van parlar amb ella i els va acabar explicant que el jove que l’acompanyava l’havia agredit. Després de la denúncia presentada per la víctima, els urbans van arrestar el presumpte agressor, de 22 anys i veí de Lleida, per un delicte de violència masclista. En el poc que va d’any, la Guàrdia Urbana ja ha fet sis arrestos per delictes de violència de gènere a la ciutat de Lleida. Fa una setmana, va arrestar tres presumptes maltractadors en menys de 24 hores per agressions als seus habitatges o en ple carrer. El dia de Cap d’Any, la Policia Local va detenir un jove de 25 anys per agredir suposadament l’exparella en una casa del carrer Anselm Clavé. La víctima va aconseguir fugir de l’habitatge i es va refugiar a l’escala de l’immoble al costat del seu fill menor d’edat. La jove va haver de ser atesa per diverses ferides.

tracking