SEGRE

L'espai de l'antiga Hípica acollirà altres activitats a més de les firetes

Les obres d’adequació del terreny, que inclouen el soterrament d'una sèquia, tenen un pressupost de 500.000 euros

La visita a les obres del terreny de l'antiga Hípica de Lleida, on s'ubicaran les firetes.

L'espai de l'antiga Hípica acollirà altres activitats a més de les firetesMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou espai per a les firetes de Lleida a l’antiga Hípica estarà disponible al maig, segons ha confirmat aquest dimarts l’alcalde, Fèlix Larrosa, que ha explicat que les obres, que ja han començat, tenen una durada prevista de tres mesos i compten amb un pressupost de 500.000 euros.

L’alcalde ha comentat que la finca que s’està adequant en una primera fase per albergar activitats efímeres, com podrien ser circs, competicions i atraccions. i que, alhora, quedarà oberta a col·lectius que vulguin organitzar-hi activitats, per tal d’aprofitar el condicionament dels serveis.

La ubicació és un dels punts que ha destacat l’alcalde, ja que “es troba en una posició estratègica. Està a tocar dels barris nord de la ciutat, del Centre Històric i dels del marge esquerre. Per tant, tindrà un accés fàcil”.

La gestió de l’espai, de 25.907 metres quadrats, entre vials, parcel·les i aparcament, anirà a càrrec de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), que és la propietària del terreny.

En la visita d’obres que l’alcalde ha fet aquest migdia, amb els representants veïnals de Cappont, encapçalats per la presidenta de l’AV, Veni Ros, ha volgut destacar que els treball inclouen el soterrament i la canalització del tram a cel obert de la sèquia de Torres i la conservació de les masses vegetals de la parcel·la.

Els accessos a la finca seran des del Camí de Grenyana, un al costat de la rotonda del Pont de Pardinyes i l’altre, proper al pont de la via del ferrocarril.

tracking