SEGRE

HABITATGE BARRIS

Destrossen un habitatge buit del carrer la Palma

Va ser desvalisat dimarts a la matinada || “Ara se n’han anat, però ningú ens assegura que no tornaran a intentar-ho”

Imatge del carrer la Palma, on va tenir lloc l’okupació.

Imatge del carrer la Palma, on va tenir lloc l’okupació.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un habitatge buit del carrer la Palma va ser assaltat i destrossat durant la matinada de dilluns a dimarts. “Han rebentat la porta de baix i la del pis i han desvalisat el bany, la cuina i el saló. Ens hem trobat un matalàs al centre del pis i la porta oberta”, va assenyalar el president de la comunitat de veïns que, amb els propietaris del pis, van denunciar els fets a la Guàrdia Urbana. “Afortunadament només han passat la nit a l’habitatge i ja hem canviat els panys de les dos portes, però ningú ens assegura que tornin a intentar entrar-hi aquesta nit”, es va lamentar el veí, que va assegurar que es tracta d’un immoble “molt tranquil en el qual tots els veïns ens coneixem”.

Pel que fa als possibles autors d’aquest acte vandàlic, el president de la comunitat va al·legar que no va veure els okupes, però va assenyalar que “eren bastant joves” i que “van fer molt soroll, una cosa que ens va alertar ja que sabíem que l’habitatge era buit”.

La presència d’okupes és un problema habitual als carrers del Centre Històric, especialment al barri de Jaume I i els voltants de la plaça del Dipòsit. Fa anys que les diferents associacions veïnals de la zona demanen més contundència contra aquest tipus d’incursions, ja que en la majoria dels casos són per destrossar i desvalisar habitatges sencers.

tracking