SEGRE

POLÍTICA INDEPENDENTISTES

Nogueras avala la llista unitària que proposa Postius per a les municipals

Nogueras i Postius, ahir abans de l’assemblea.

Nogueras i Postius, ahir abans de l’assemblea.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, va apel·lar ahir a la unitat i va demanar a totes les forces sobiranistes de Lleida que anessin junts en una llista unitària de cara a les eleccions municipals, tal com proposa el president del grup del PDeCAT i alcaldable de Junts per Lleida, Toni Postius. Nogueras va assistir a l’assemblea local de la formació, on es va ratificar el nomenament de Jordi Casaña com a responsable local i es van presentar les línies a seguir en els pròxims mesos.

“Una de les millors coses que li podria passar a la ciutat de Lleida és que Toni Postius sigui l’alcalde”, va afirmar Nogueras, que va afegir que apel·la a la unitat “perquè vivim en moments excepcionals i els partits hem de demostrar que prioritzem les persones abans que les formacions, per la qual cosa els sobiranistes hauríem d’anar a eleccions municipals agafats de la mà”.

Per la seua part, Postius va explicar que a través de l’ANC mantenen l’organització d’un partit de totes les forces sobiranistes “per fer un últim intent d’una candidatura unitària”. Va afirmar que aquesta proposta “no només la fem perquè la demana la ciutadania, sinó perquè és la garantia de girar full dels quaranta anys del PSC a l’ajuntament”.

tracking