SEGRE

BARRIS SEGURETAT

Cappont vol més controls policials contra el 'botellón'

L’associació es va reunir ahir amb Guàrdia Urbana i Mossos || L’entitat anima els veïns a denunciar tots els casos d’incivisme

Una usuària de l’autobús baixa creuant el carril bici.

Una usuària de l’autobús baixa creuant el carril bici.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Cappont va demanar ahir “col·laboració i pressió veïnal” per denunciar l’incivisme i els botellons que es fan habitualment tant al carrer Agustins com a Pere de Cabrera, on hi ha les dos discoteques que acull el barri. Aquesta petició ve després que la junta directiva es reunís amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. La presidenta, Veni Ros, va animar “que els veïns no es cansin de trucar i denunciar les entrades en portals, botellons i actes vandàlics per frenar aquesta xacra”, al mateix temps que va reclamar més controls policials a les zones de lleure del barri. Quant a algunes queixes veïnals que criticaven que els agents no es personaven malgrat les trucades de denúncia, Ros va al·legar que “quan no vénen és perquè hi ha una emergència en un altre punt de la ciutat i no hem de deixar de trucar a la policia perquè no vinguin una vegada”, va concloure.

Paral·lelament, veïns d’avinguda de les Garrigues van criticar que el carril bici d’aquest carrer “està mal senyalitzat, té molts clots i alguna vegada hi ha hagut algun ensurt per agafar l’autobús”. El fet que una parada estigui al carril bici ja ha ocasionat algun incident. “Tant si baixes com si esperes l’autobús has d’envair el carril bici i és perillós”, es va queixar una veïna.

tracking