SEGRE

COMERÇ LABORAL

El nou centre Bricomart ofereix 80 llocs de treball a Lleida

Entre caixers i venedors, que han de ser experts en diversos productes || La incorporació es preveu entre el juny i el juliol

Les obres de construcció del nou centre de bricolatge Bricomart, al polígon NeoParc.

Les obres de construcció del nou centre de bricolatge Bricomart, al polígon NeoParc.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gran centre de material de la construcció i reformes Bricomart, que obrirà en els propers mesos al polígon NeoParc, busca a unes vuitanta persones per cobrir diferents llocs de treball.

El procés de selecció l’efectua Adecco i els interessats han de tenir experiència en venda i/o coneixements dels productes que es vendran per poder oferir assessorament tècnic als clients.

Els perfils més demandats són els de caixer, amb tretze llocs de treball sobre la taula. També s’ofereixen tres llocs de treball de recepció logística i gairebé seixanta de venedors experts en climatització, calefacció, regs, ferreteria, eines, material de construcció, electricitat, videoporters, reposició i atenció al client, mobles de cuina, portes, finestres, pintura, mampares de bany i lampisteria.

La firma assegura que la incorporació al lloc de treball serà entre els mesos de juny i juliol. Aquesta nova superfície comptarà amb 5.000 metres quadrats de sala de vendes interior i amb un pati de materials d’uns 2.700 metres quadrats, així com amb quatre-centes places d’aparcament en superfície. La Paeria va concedir al desembre la llicència urbanística i el solar ja es troba en obres.

tracking