SEGRE

SUCCESSOS ACCIDENT

Mor un jove de Lleida de 25 anys en un accident de trànsit a Xile

Jordi Aguilar era al país sud-americà des de l’octubre i anava amb un altre lleidatà també accidentat, ferit greu || La família viatja per poder repatriar el cos

Imatge de Santiago de Xile. Jordi Aguilar va morir accidentat a uns 300 quilòmetres al sud de la ciutat.

Imatge de Santiago de Xile. Jordi Aguilar va morir accidentat a uns 300 quilòmetres al sud de la ciutat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove de Balàfia de 25 anys va morir i un altre lleidatà va resultar ferit de caràcter greu en un accident de trànsit que es va produir entre dimecres i dijous a uns 300 quilòmetres al sud de la ciutat de Santiago de Xile. La víctima mortal és Jordi Aguilar, de 25 anys, mentre que el ferit és Dani Rey, de la mateixa edat, que va patir lesions de gravetat i ahir va ser operat. El ministeri d’Afers Estrangers va confirmar ahir a SEGRE la mort del jove a l’accident, que va tenir lloc al sortir de la carretera per causes que es desconeixen el vehicle en el qual viatjaven els dos lleidatans en una zona ubidada uns 300 quilòmetres al sud de Santiago. Pel que sembla, Jordi Aguilar residia a Xile des del mes d’octubre passat. Quant a l’accident, ahir no van transcendir les circumstàncies ni si hi va haver altres vehicles i persones implicades.

La notícia de l’accident va provocar una enorme commoció entre diversos veïns de Balàfia. Pel que sembla, els pares del noi van agafar un vol dijous a la nit fins a Xile. El ministeri d’Exteriors, després de rebre la informació del sinistre per part dels Carrabiners (policia estatal) d’aquest país, activarà juntament amb l’ambaixada d’Espanya a Xile la repatriació del cadàver.

Noia morta de Cervera a Sri Lanka

Una jove advocada que vivia a Cervera va morir el passat 31 de desembre en un accident de trànsit a Sri Lanka, on es trobava de vacances. La jove va morir a l’accidentar-se amb un tricicle tuk-tuk. Estava de viatge amb la seua parella. Ell va ser qui la va animar a traslladar-se a viure la capital de la Segarra. La dona era originària de Puigcerdà, on els seus pares resideixen. El procés de repatriació del cos va durar diversos dies.

Imatge de Santiago de Xile. Jordi Aguilar va morir accidentat a uns 300 quilòmetres al sud de la ciutat.

Imatge de Santiago de Xile. Jordi Aguilar va morir accidentat a uns 300 quilòmetres al sud de la ciutat.SEGRE

tracking