SEGRE

PARTITS MUNICIPALS

El PP aspira a Lleida a unes cinquanta candidatures

Se centra en les capitals de comarca || L’alcaldable per Lleida, Xavi Palau, vol desbancar els socialistes de la Paeria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El PP aspira a superar les cinquanta candidatures a la província de Lleida de cara a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Així ho va afirmar ahir la presidenta del partit a Lleida, Marisa Xandri, que va explicar que “ja hem presentat deu llistes i a finals de mes, unes altres vint”, i que se centren en les capitals de comarca.

Una de les alcaldies a què aspiren és la de la capital del Segrià, amb Xavi Palau, que ahir es va presentar a la sala Alfred Perenya de l’IMAC i que va comptar amb la presència del president del partit a Catalunya, Alejandro Fernández. “En els meus 33 anys no he vist cap altre color que el dels socialistes a la Paeria i els nacionalistes a la Diputació, de manera que és hora de canvis”, va manifestar Palau, que va explicar que vol impulsar un saló de la robòtica, del còmic i del talent. “Necessitem més agents de la Guàrdia Urbana, una regidoria de la família per impulsar la conciliació laboral i centres geriàtrics a Pardinyes i Cappont”, va sentenciar. Més tard, Fernández va presentar a Cervera el candidat. Es tracta d’un exmembre d’UDC, Josep M. Riu, que va estar com a edil d’esports amb Ramon Balcells entre el 1995 i el 1998.

Palau va considerar que aquesta zona és el “pulmó” de la ciutat i ha de continuar sent-ho. “És un espai de lleure i entreteniment i no es pot permetre ni la construcció de pisos ni de carrers.”

El POUM preveu traslladar la Fira de Lleida entre el canal de Seròs, el pont de Pardinyes i la via ferroviària. Una operació prevista en un horitzó de quinze o vint anys.

Recollida de firmes per defensar els Camps Elisis? L’alcaldable del PP per Lleida, Xavi Palau, va explicar ahir que ha impulsat el moviment ciutadà “Protegim els Camps Elisis de Lleida”, en el qual el partit recollirà firmes i farà campanya per Cappont, per defensar els Camps Elisis “i posar pressió a l’alcalde, Fèlix Larrosa, per evitar construir 371 habitatges al terreny que ara ocupen els pavellons de la Fira”.

tracking