SEGRE

BARRIS URBANISME

Pardinyes alerta del perill en una part del carrer Girona

Imatge del tram del carrer Girona a Pardinyes.

Imatge del tram del carrer Girona a Pardinyes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns de Pardinyes ha demanat a l’alcalde, Fèlix Larrosa, convertir en zona de vianants o bé reduir la velocitat, o eliminar els aparcaments i ampliar la vorera del tram del carrer Girona entre Jeroni Pujades i Camí de Corbins, ja que les voreres són molt estretes i és perillós perquè els veïns passegen per la calçada.

“Molts alumnes de l’institut Lladonosa passen per aquest tram de carrer i arriba a ser perillós perquè alguns caminen per la calçada”, va explicar Rafa Fernández, president de l’entitat, que va afirmar que Larrosa, en la seua última visita al barri, els va traslladar que “ho estudiaria”. Fernández va recordar que fa quatre anys que reclamen canvis en aquest tram del carrer Girona “a causa de la seua perillositat cap als vianants”.

Així mateix, l’associació també va demanar a l’alcalde tancar totalment el parc per a gossos del carrer Xavier Puig Andreu o canviar-lo d’ubicació. “És un espai obert i la carretera és just al costat, de forma que és perillós per als animals i no poden córrer amb llibertat, a més que és un lloc de pas per a molta gent,” va assenyalar Fernández. Una de les alternatives per a l’entitat seria traslladar-lo al costat del camp de futbol de Pardinyes o als horts del barri.

tracking