SEGRE

El parc del Palauet serà un dels més grans de Lleida

Tindrà 30.500 metres quadrats de zona verda

Imatge d'arxiu del parc del Palauet

El parc del Palauet serà un dels més grans de LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova planificació urbanística del barri de la Bordeta de Lleida preveu incrementar la zona verda del Parc del Palauet fins als 30.500 metres quadrats i esdevindrà un dels més grans de la ciutat, segons ha anunciat aquest dilluns l'alcalde, Fèlix Larrosa. L’actual superfície és de 18.000 metres quadrats, amb una distribució diferenciada de l’espai de jocs amb mobiliari i el de bosc .

En referència a la mobilitat al barri, el paer en cap ha destacat que el POUM ja inclou una nova rotonda que encaixa la circulació del carrer Palauet i del vial de Víctor Torres. Així, el POUM reajusta el traçat del vial per fer-lo passar de manera més paral·lela a la via del tren, opció que s’adapta als espais públics i els arbres existents. A més dels 30.500 metres cuadrats destinats a zones verdes, en el nou planejament hi ha 8.000 metres cuadrats reservats per a equipaments i un polígon d’actuació urbanística de 16.000 metres, amb fins a 172 habitatges de protecció oficial.

L’alcalde ha visitat aquest dilluns, acompanyat de la tinent d'alcalde i regidora de la Bordeta, Montse Parra, i de la presidenta de l'AV, M. Carmen Guerrero, els treballs que s’estan fent al carrer de les Roses, on s’estan ampliant les voreres, entre els carrers Sant Paulí de Nola i Impressor Botel. És la segona fase d’una actuació, que ja ha finalitzat un primer tram entre el carrer Campament i St. Paulí de Nola i que inclourà una tercera fase fins a les avingudes de Fontanet i de Flix. S’hi treballarà tres mesos, amb una inversió d’uns 110.000 euros. Entre altres, s'hi faran millores a la xarxa d'aigua i clavegueram i es plantaran 18 arbres.

La circulació viària es reordenarà a la zona un cop acabada l’actuació de les tres fases. El carrer de les Roses serà d’un únic sentit de pujada i el de Bellavista, també de sentit únic de baixada. Al carrer Bellavista s’ampliarà l’aparcament en bateria, que donarà més cabuda als vehicles que es desplacin a equipaments comercials de l’entorn de la Bordeta.

tracking