SEGRE

Detingut a Lleida acusat d'agredir sexualment una noia de 17 anys

Es tracta d’un jove de 23 anys que va quedar en llibertat després de declarar al jutjat de guàrdia

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Imatge de la comissaria dels Mossos d’Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat dilluns a Lleida un jove de 23 anys acusat d’un presumpte delicte d’agressió sexual denunciat per una noia de 17 anys. Segons ha explicat la policia, una jove de 17 anys va denunciar que el detingut es va oferir per dur-la a casa i que, un cop al cotxe, li va fer tocaments i la va obligar a fer-li una fel·lació. La versió del detingut contradiu la de la denunciant i els Mossos mantenen oberta la investigació per aclarir els fets.

El jove va quedar en llibertat dimarts després de declarar al jutjat de guàrdia. El jutge li ha prohibit comunicar-se o acostar-se a la noia.

Aquesta nova detenció per una presumpta agressió sexual se suma a les realitzades pels mossos dimarts i dimecres. En la primera, un home de 70 anys va ser detingut després de ser denunciat per suposats tocaments a dos de les seues nétes.

L’altre arrestat és un vigilant de l’estació d’autobusos que va ser detingut per la policia catalana després que una adolescent de 16 anys de la Granja d’Escarp denunciés dimarts a la nit que la va abordar dos vegades als lavabos del recinte. L’adolescent va assegurar davant dels Mossos que un home va entrar al lavabo de dones i li va fer tocaments, segons consta a la denúncia a què ha tingut accés aquest diari. Posteriorment, l’home va tornar a abalançar-se sobre ella aprofitant que estava sola, però en aquesta ocasió va ser descobert per una amiga de la víctima, sempre segons la denunciant.

tracking