SEGRE

UNIVERSITAT MOBILITZACIONSUNIVERSITAT MOBILITZACIONS

La UdL aconsella no fixar proves avaluables el dijous 21 per la vaga

L’estelada gegant desplegada ahir en un claustre de la UdL.

L’estelada gegant desplegada ahir en un claustre de la UdL.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip rectoral de la Universitat de Lleida (UdL) ha acordat recomanar als docents que no programin exàmens o altres proves dijous vinent 21, dia en què l’Intersindical-CSC ha convocat vaga general sota el lema “sense drets no hi ha llibertat”. “Farem una recomanació al col·lectiu de professors, doctors i investigadors perquè no duguin a terme proves avaluatives obligatòries el dia 21, per possibilitar que qui vulgui pugui exercir el seu dret de participar o no en la vaga convocada”, van indicar fonts del govern de la UdL.

D’aquesta manera, s’atén la sol·licitud del Consell de l’Estudiantat de les Universitats Catalanes, que la setmana passada va demanar als rectors que suspenguessin les activitats avaluables i l’assistència obligatòria per a “la no penalització” dels estudiants que vulguin afegir-se a l’atur.

D’altra banda, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans va penjar ahir una estelada gegant en un dels claustres de l’edifici del Rectorat. En l’anterior vaga del passat 1 d’octubre també va ser desplegada.

A la Paeria, la Crida va anunciar que no assistirà a actes institucionals el dia 21 per la vaga. Així mateix, el govern va canviar al 25 la comissió de carrers que havia convocat per al 21.

tracking