SEGRE

ELECCIONS PRESIDENCIALS

Votacions a Lleida i Guissona per elegir president del Senegal

Un moment de la votació a Guissona.

Un moment de la votació a Guissona.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Centenars de senegalesos van fer cua ahir davant del centre cívic de l’Ereta, al Centre Històric de Lleida, per poder votar en les eleccions presidencials del Senegal al col·legi electoral que es va instal·lar en aquest equipament municipal. La gran afluència de persones va obligar a instal·lar unes tanques a l’entrada per ordenar tota la cua de votants.

Segons les últimes dades del padró municipal corresponents a aquest any, a la capital del Segrià resideixen un total de 1.215 persones d’origen senegalès. Aquesta comunitat d’estrangers és la quarta més nombrosa de la ciutat, per darrere de marroquins, romanesos i algerians, com va publicar aquest diari.

A Guissona, uns 320 senegales estaven citats també a les urnes habilitades a la sala de plens de l’ajuntament per poder participar en aquests comicis. Des de primera hora, la sala es va omplir de senegalesos procedents de Guissona, així com d’altres localitats veïnes com Tàrrega i Cervera, informa SEGRE Tàrrega. El president sortint Macky Sall aspirava a ser reelegit en la primera volta, davant d’uns altres quatre candidats, per a un nou mandat de cinc anys. Un total de sis milions i mig d’electors eren cridats a votar en aquestes eleccions.

Un moment de la votació a Guissona.

Un moment de la votació a Guissona.SEGRE TÀRREGA

tracking