SEGRE

SUCCESSOS FURTS

Investiguen l'atracament a un pis on s'exerceix la prostitució a Lleida

Una persona va irrompre en un habitatge de Paer Casanovas amb una arma blanca || Els Mossos obren una investigació per localitzar l’autor del robatori violent

Vista del carrer Paer Casanovas, on ahir al migdia va tenir lloc l’assalt en un pis.

Vista del carrer Paer Casanovas, on ahir al migdia va tenir lloc l’assalt en un pis.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per resoldre les circumstàncies d’un atracament amb arma blanca que es va produir ahir en un pis on s’exerceix la prostitució al Clot. Els fets van tenir lloc sobre les dos del migdia, quan una persona va irrompre en un habitatge situat en un bloc del carrer Paer Casanovas, al número 3, amb la intenció d’emportar-se diners. Ho va fer brandint una arma blanca i després va fugir del lloc. Fonts policials van confirmar que s’havia produït aquest assalt i que havien iniciat les indagacions corresponents per trobar l’autor del robatori amb violència i intimidació. Al tancament d’aquesta edició, tanmateix, no hi havia cap novetat sobre aquesta qüestió.

Aquesta setmana s’han produït diversos assalts violents en ple carrer a Lleida. La Guàrdia Urbana va detenir dilluns un adolescent de 17 anys, que constava com a escapat d’un centre de menors, per un robatori violent al Barri Antic. Una dona va alertar una patrulla al carrer Governador Montcada després de veure el jove que li havia robat el mòbil aquell mateix matí. Es dóna la circumstància que dissabte passat la Policia Local també va arrestar tres joves, entre els quals un menor de 17 anys que també s’havia escapat d’un centre, per robar-li el mòbil a una dona, a la qual van tirar a terra d’una empenta.

Així mateix, els Mossos d’Esquadra van arrestar fa una setmana un home de 48 anys per haver assaltat sis dones d’edat avançada per robar-los. Els fets van tenir lloc el passat 16 de febrer al carrer Seminari de Lleida. Una padrina accedia al portal del seu edifici quan el detingut la va obligar a entrar per força i la va amenaçar perquè li donés els diners que portava a sobre. Els agents van relacionar el detingut amb uns altres sis furts que s’havien perpetrat amb un modus operandi similar. A més, aquest home ja havia estat detingut el mes de novembre passat per assaltar dos persones grans.

Segons el balanç de criminalitat, l’any passat es van produir un total de 409 robatoris amb violència o intimidació a la província de Lleida, un 4,9 per cent més que el 2017. A Lleida ciutat, l’estadística xifra les denúncies en un total de 331, un 6 per cent més.

tracking