SEGRE

BARRIS POLÈMICA

L'ens veïnal de Cappont i els comerciants, a mata-degolla

Després que aquesta primera anunciés la creació d’una comissió de comerç || Els establiments ho consideren “intrusisme”

Imatge d’arxiu del barri de Cappont.

Imatge d’arxiu del barri de Cappont.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de comerciants de Cappont va criticar ahir durament la proposta de l’associació de veïns del barri d’impulsar una comissió de comerç, ja que la consideren “una forma clara d’intrusisme en la nostra organització”. Així ho va manifestar la presidenta dels comerciants, Elia Jodar, que també va criticar que la presidenta veïnal, Veni Ros, “no s’ha posat en contacte amb nosaltres ni per comentar-nos aquesta iniciativa ni per a cap altre assumpte del barri des de fa molt temps”. La presidenta veïnal va comentar divendres passat (vegeu SEGRE d’ahir) que l’objectiu de crear una comissió de comerç dins de l’associació ve després que “molts comerciants s’hagin posat en contacte amb nosaltres per fer iniciatives que impulsin vendes, per la qual cosa hem creat aquesta comissió, que de moment és de prova”, va dir Ros. Per la seua banda, Jodar va assenyalar que “cap comerç ha contactat amb l’associació de comerciants per comentar-nos el que la senyora Ros ha dit i no em crec que li hagin trucat, perquè el lògic és que els establiments es posin en contacte amb l’associació de comerciants, no amb la de veïns”. És per això que Jodar considera que “cada entitat hauria de centrar-se en el seu àmbit. A nosaltres no se’ns ocorreria crear una comissió de veïns paral·lela a l’associació”, va recalcar la presidenta dels establiments de Cappont.

Tanmateix, Jodar va assenyalar que “estem oberts a col·laborar amb l’entitat ciutadana el que calgui, però no ens sembla lícit que actuïn pel seu compte en qüestions que ens concerneixen directament com és l’estat de les botigues del barri”. L’associació de comerciants de Cappont es va constituir l’any 1998 amb l’objectiu de “revitalitzar comercialment” el barri.

“L’AAVV no ha contactat mai amb nosaltres”

Un dels aspectes que la presidenta de l’associació de comerciants, Elia Jodar, va lamentar d’aquest “enfrontament” amb l’associació de veïns és que “no hi ha hagut cap contacte entre les dos entitats”. Va assenyalar que “estem oberts a col·laborar junts, però no ha contactat mai amb nosaltres”, va al·legar Jodar.

tracking