SEGRE

L'entitat veïnal de Cappont assegura als comerciants que no cometen intrusisme

Imatge d’arxiu del barri de Cappont.

Imatge d’arxiu del barri de Cappont.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de l’associació de veïns de Cappont, Veni Ros, va respondre ahir a la presidenta dels comerciants d’aquest mateix barri, Elia Jodar, després que aquesta última acusés l’entitat veïnal d’“intrusisme” per anunciar que crearan una comissió de comerç. “Nosaltres no fem intrusisme, ja que la majoria d’entitats veïnals disposen d’una àrea de comerç i els comerciants mai han donat l’esquena a l’associació, ja que col·laboren amb nosaltres per fer la festa major del barri”.

En aquest sentit, va lamentar que “fa cinc anys que l’associació de comerciants no contacta amb nosaltres i jo els dic que tenen les portes obertes per parlar i col·laborar amb el que sigui, però que ningú ens digui com hem de fer les coses”. En aquest sentit, Ros va assenyalar que el mal ambient entre les dos associacions de Cappont ve de l’any 2014, “quan diverses entitats de comerciants i culturals van voler fer una associació de veïns paral·lela amb el beneplàcit de l’ajuntament i ens van deixar sols”.

Tanmateix, la presidenta veïnal va recalcar que “no volem polèmica ni mals rotllos entre les entitats de Cappont i els comerciants tenen la porta oberta per al que sigui”.

tracking