SEGRE

BARRIS POLÈMICA

El Clot recollirà firmes per traslladar un local d'apostes

L’associació veïnal vol evitar incitar menors al joc || Considera que “dóna mala imatge i genera inquietud als veïns”

El Clot recollirà firmes per traslladar un local d'apostes

El Clot recollirà firmes per traslladar un local d'apostesPexels

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns del Clot i Confluències recollirà firmes per sol·licitar a la Paeria que obligui a traslladar l’establiment d’apostes esportives situat al carrer Alfred Perenya número 40.

El president veïnal, Manel Rodríguez, va manifestar que “la seua ubicació no és bona, ja que és a prop de llocs freqüentats per menors i no volem que se’ls inciti al joc”. A més, va assenyalar que “locals d’aquest tipus no aporten res al barri, moralment les apostes no són bones i generen una estètica nefasta”.

L’associació va dur a terme en els últims dies una enquesta a veïns i comerços del barri per conèixer la seua opinió sobre això i, al veure que molts van valorar negativament aquest establiment, la junta ha decidit recollir firmes per demanar a l’ajuntament que en forci el trasllat.

Rodríguez va apuntar que “a més que no volem incentivar el joc, en nombroses ocasions els usuaris del local envaeixen la via pública i, alguna vegada, molesten els veïns”. Aquest establiment obre cada dia des de les 10.00 fins les 02.00 hores de la matinada, segons la seua informació a internet. “Molts veïns estan inquiets amb aquesta situació i, a més de recollir firmes, volem conèixer la legislació sobre aquest tipus d’activitats i veure si hi ha alguna via legal per aconseguir treure’l del barri”, va sentenciar el president veïnal.

Aquest diari es va posar en contacte amb l’establiment però no va obtenir resposta per part dels seus responsables.

Mentrestant, fa mesos que l’associació de veïns del Clot recull firmes per canviar el nom la plaça de la Constitució pel Clot i ja en tenen 400. “Continuarem recollint-ne fins que la junta ho consideri suficient per demanar formalment a la Paeria el canvi de nom”, va dir Rodríguez.

tracking