SEGRE

Investiguen si el líder de Vox a Lleida va abusar de dos discapacitats

La fundació que els tutela va detectar missatges de Whastapp sospitosos

Vox suspèn de militància el membre del partit detingut a Lleida

Vox suspèn de militància el membre del partit detingut a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir el líder de Vox a Lleida, José Antonio Ortiz, després de rebre una denúncia de la Fundació Alosa que acusava Ortiz d'abusar sexualment de dos persones amb discapacitat d'uns 30 anys. La Fundació, que tutela les presumptes víctimes, va detectar missatges de Whatsapp sospitosos entre els dos denunciants i el líder provincial de Vox, segons han explicat a SEGRE fonts properes al cas.

La policia també investiga si hi ha menors en els suposats abusos per part d'Ortiz. Es preveu que l'acusat passi a disposició judicial entre dijous i divendres.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts José Antonio Ortiz Cambray per un presumpte delicte d'abusos sexuals. L’arrest es va produir a la tarda al barri de Cappont, al lloc de treball de l’investigat, tal i com ha avançat aquest dimecres SEGRE.

Vox ha anunciat aquest dimecres que ha suspès de militància José Antonio Ortiz fins que s'aclareixin els fets o "es pugui prendre una decisió fundada". El partit ha subratllat que Ortiz no ocupa cap càrrec de responsabilitat, tot i que ell es va presentar públicament com a president de Vox a Lleida.

tracking