SEGRE

ENTITATS POLÈMICA

El comerç de Cappont rep el suport de Pimec i els veïns, de la FAV

En el conflicte entre les dos entitats

Manel Llaràs i Elia Jodar, ahir després de la roda de premsa.

Manel Llaràs i Elia Jodar, ahir després de la roda de premsa.S.C.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pimec Comerç va donar ahir suport a l’associació de comerciants de Cappont després que l’associació veïnal del barri anunciés que crearà una comissió de comerç, la qual cosa veuen com a “intrusisme”. “Des de Pimec no permetrem que es creï cap facció comercial en un barri on ja hi hagi una associació de comerciants, perquè s’hi destinarien uns fons i recursos que no són els propis d’una entitat veïnal”, va assenyalar el seu president, Manel Llaràs.

Al seu torn, la presidenta dels comerciants, Elia Jodar, va assenyalar que “demanem a l’associació de veïns que no trepitgi les nostres competències i que si volen que col·laborem, fem-ho i reunim-nos i tanquem aquesta polèmica d’una vegada”.

“Demanem col·laboració i entesa, però no permetrem que hi hagi una entitat paral·lela”, va dir Llaràs

En aquest sentit, va assenyalar que la presidenta veïnal, Veni Ros, “s’ha reunit amb comerciants que no estan a l’associació i les vegades que ha demanat ajuda no se’ns ha dirigit”. Llaràs va acabar fent una crida a l’entesa assenyalant que “volem que hi hagi col·laboració, però tampoc permetrem que hi hagi una entitat paral·lela”.

Per la seua part, Ros va lamentar “que l’associació de comerciants faci una roda de premsa en comptes de reunir-se amb nosaltres” i també va advocar per tancar la polèmica i arribar a una entesa. Tanmateix, va assenyalar que “jo ja m’hi he reunit dos vegades des del 2015 i es van aixecar de la taula, per la qual cosa crec que ara els tocaria fer el primer pas a ells, ja que la polèmica ha sorgit perquè volem que els comerços col·laborin amb la festa major del barri”.

D’altra banda, Ros va rebre el suport del president de la Federació d’Associacions de Veïns, Toni Baró, encara que aquest també va advocar per buscar una entesa.

tracking