SEGRE

URBANISME NORMATIVA

Ple extraordinari per aprovar el POUM aquest mandat

Geopolítica i POUM

Geopolítica i POUMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde, Fèlix Larrosa, va afirmar ahir que té intenció de convocar un ple extraordinari aquest mandat per aprovar el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). “Estem acabant de rematar totes les decisions que s’han de prendre. En els propers dies hi haurà notícies”, va indicar l’alcalde.

Així mateix, va anunciar que “està programada una visita de l’equip de la direcció general d’Habitatge del ministeri de Foment per veure com el Pla Mariola 20.000 pot encaixar en els seus plans enfocats a estimular l’habitatge de promoció pública de lloguer o un altre règim”.

Estudia si ubicar les instal·lacions del FiF a Ciutat Jardí o que utilitzi altres equipaments

“Malgrat que els pressupostos generals de l’Estat s’han parat, hi ha voluntat del Govern central d’intervenir en el projecte”, va remarcar.

Respecte a les noves instal·lacions per al Futbol i Formació (FiF), l’alcalde va dir que treballen a ubicar els camps de futbol a Ciutat Jardí, però va apuntar que no descarten optar per altres instal·lacions municipals ara infrautilitzades. “Hem de prendre una decisió amb sentit comú amb una clara vocació de racionalització dels recursos públics. El que no es pot fer és generar nous equipaments i que d’altres no tinguin plenitud d’ús”, va subratllar. La primera ubicació prevista per al FiF a Ciutat Jardí es va descartar arran del rebuig veïnal i es va proposar un altre punt de Ciutat Jardí, els Magraners i Llívia. El club va triar Ciutat Jardí.

tracking