SEGRE

SUCCESSOS INCIDÈNCIES

Els graven practicant sexe al costat d'un col·legi i difonen el vídeo

Una parella jove, a plena llum del dia i a escassos metres de l’entrada del centre

Vista aèria de part de la ciutat de Lleida, amb la Seu Vella al fons.

Vista aèria de part de la ciutat de Lleida, amb la Seu Vella al fons.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una parella ha estat gravada practicant sexe al carrer a plena llum del dia al costat del col·legi Països Catalans de Balàfia i, a més, el vídeo ha estat difós en els últims dies per la xarxa a través de l’aplicació WhatsApp. Aquesta situació ha provocat malestar al centre educatiu i també entre els pares d’alumnes.

En el vídeo es veu una noia i un noi molt joves mantenint relacions sexuals a la via pública al costat d’un mur de l’escola, a escassos metres de l’entrada. En les imatges s’aprecia com els joves s’aturen a l’adonar-se la noia que estan arribant diverses persones, per evitar d’aquesta manera ser vistos en plena activitat. Per aquesta raó, sembla clar que la parella no tenia coneixement que estaven sent gravats, possiblement amb un telèfon mòbil, des d’uns quants metres de distància. De fet, en el vídeo se sent música, per la qual cosa és probable que l’enregistrament es fes des d’un vehicle que estava aparcat als voltants del col·legi.

TAMBÉ A LA CANALITZACIÓ

En aquests casos, una vegada propagades les imatges a través d’internet, la seua eliminació total resulta certament complicada perquè aquest tipus de continguts se solen convertir en virals, és a dir, que són reexpedits de manera massiva.

Es dóna la circumstància que fa només uns quants dies, una parella també va ser també sorpresa in fraganti (i fotografiada) mentre mantenia relacions sexuals a la canalització del riu Segre, a ple dia, com en el cas fet públic ara al costat d’un col·legi de Lleida.

CONDUCTA DELICTIVA

La legislació penal espanyola vigent considera una conducta delictiva la difusió d’imatges i vídeos de contingut sexual sense el consentiment dels afectats, actuació que afecta el dret a la intimitat. El delicte encara és més greu en el cas que els protagonistes del vídeo siguin menors d’edat.

tracking