SEGRE

URBANISME MOBILITAT

El carril bici a Fleming eliminarà aparcaments

Els de davant del mercat i els de bateria fins a Magí Morera seran en fila || Obres demà per fer-lo a Ramón y Cajal

Els aparcaments en bateria passaran a ser en fila i hi haurà arbres que els separaran del carril bici.

Els aparcaments en bateria passaran a ser en fila i hi haurà arbres que els separaran del carril bici.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria té previst habilitar un carril bici a l’avinguda Doctor Fleming, entre els carrers Magí Morera i Alcalde Pujol, però ho farà en dos fases. Primer construirà el tram des de Magí Morera fins a passeig de Ronda i comportarà que l’aparcament en bateria entre Magí Morera i Serra d’Almenara passi a ser en fila, per la qual cosa hi haurà menys places que ara, i se suprimiran els que són en fila davant del Mercat. El carril estarà protegit al llarg tot el tram per una mitjana d’arbres.

El pas de vianants entre la plaça Ricard Viñes i Magí Morera es pintarà el carril en paral·lel, que continuarà per Fleming fins a Ronda (al tram del Mercat), on es modificarà la vorera per tal de diferenciar el pas de vianants del de bicicletes.

La Paeria fixa en dos mesos el termini d’execució de les obres. El projecte, que actualment es troba en exposició pública al Pal·les per a al·legacions, té un pressupost total de 68.711,05 euros.

Operaris començaran demà a construir el nou carril bici a Ramón y Cajal, entre Maragall i rambla d’Aragó, que causarà l’eliminació dels aparcaments a la dreta.

tracking