SEGRE

PARTITS COMICIS

El partit de Germà Gordó, Convergents, presentarà candidatura a la Paeria

Convergents va celebrar ahir el seu consell nacional al Parador.

Convergents va celebrar ahir el seu consell nacional al Parador.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Convergents, el partit liderat per l’antic càrrec de CDC i exconseller Germà Gordó, presentarà candidatura a les eleccions municipals a la Paeria i estudia fer-ho a Solsona, la Pobla de Segur i Tàrrega.

La formació, que té un any de vida, va celebrar ahir el seu consell nacional al Parador del Roser, el primer que fa fora de Barcelona.

“Estem treballant les candidatures per a cinquanta-set municipis catalans i aspirem a tenir representants a totes les demarcacions”, va explicar ahir Gordó, que va afegir que el consell va aprovar la candidata per Barcelona al Congrés, la secretària d’organització del partit, Sílvia Requena.

“També estem treballant en una llista al Congrés per Lleida, però el que sí que és definitiu és que ens presentem a la Paeria amb un magnífic cap de llista que anunciarem aquesta setmana”, va assenyalar. El consell nacional també va aprovar els programes electorals per a les municipals i les generals, així com el pressupost per a les campanyes.

Gordó va manifestar que “som els hereus de CDC. Convergents és un partit sobiranista, perquè sabem que Catalunya és una nació que té dret a decidir, amb militants socialdemòcrates, liberals i democristians”.

tracking