SEGRE

BARRIS SEGURETAT

Pardinyes alerta de la velocitat a Baró de Maials i Balàfia, a Corregidor Escofet

El carrer Baró de Maials al barri de Pardinyes.

El carrer Baró de Maials al barri de Pardinyes.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions de veïns de Pardinyes i Balàfia denuncien l’alta velocitat dels vehicles als carrers Baró de Maials i Corregidor Escofet, per la qual cosa insten la Paeria a aplicar mesures.

D’una banda, el president veïnal de Pardinyes, Rafa Fernández, va explicar que “fa més de tres mesos que demanem a l’ajuntament que habiliti passos elevats a Baró de Maials, entre el pont de Pardinyes i Prat de la Riba, ja que temem que algun dia hi hagi un accident greu” i va precisar que “els cotxes van ràpid per poder passar els semàfors en verd”. Va dir que fa un parell de mesos l’entitat es va reunir amb la Guàrdia Urbana, “que ens va aconsellar que demanéssim la instal·lació d’un radar”.

Per la seua part, el president de l’associació de Balàfia, Toni Baró, va dir que a Baró de Maials, entre Prat de la Riba i avinguda de Balàfia, “els cotxes no corren perquè hi ha un radar”, però va dir que “estem estudiant amb els tècnics municipals quina és la millor solució per reduir la velocitat a Corregidor Escofet, entre el camp de futbol i la plaça Països Catalans, ja que no ens convencen els passos elevats”. Va assegurar, en aquest sentit, que la millor mesura “és la presència d’agents de la Urbana”.

tracking