SEGRE

Mor un home de 44 anys en una discoteca de Lleida

Els sanitaris van intentar reanimar-lo sense èxit i, pel que sembla, hauria patit una indisposició

Ambulancia SEM

Ambulancia SEMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 44 anys va morir ahir a la matinada quan es trobava en una discoteca de la ciutat de Lleida, segons van informar els Mossos d’Esquadra. Tot apunta que el mort va patir algun tipus d’indisposició. Els serveis d’emergència van ser alertats a les 4.30 hores quan, pel que sembla, una persona es va desmaiar en un local de lleure nocturn situat al carrer Comtes d’Urgell, al barri de Pardinyes, i va quedar inconscient. Fins al lloc es van desplaçar una ambulància i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.

Els sanitaris van atendre in situ l’home, però no van poder fer res per poder salvar-li la vida. La policia catalana va informar que el cos no presentava signes de criminalitat.

El succés va provocar commoció entre els clients del local. Estava previst que el cos sense vida fos traslladat posteriorment a l’Institut de Medicina Legal de Lleida, situat a l’edifici judicial del Canyeret, per practicar-li l’autòpsia i poder, d’aquesta forma, determinar les causes de la defunció. Els resultats s’aporten a les diligències corresponents que va obrir la policia catalana i que derivarà al jutjat.

Cal recordar que una dona de 30 anys va morir l’agost de l’any passat durant un festival de música electrònica de Mollerussa. La dona era una veïna d’Andorra i va ser inicialment evacuada al CAP de la capital del Pla d’Urgell després de ser trobada inconscient a l’exterior del festival, que es va celebrar durant el cap de setmana al Parc de la Serra.

tracking