SEGRE

Larrosa diu que un particular fa xantatge a la Paeria pel Palauet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde, Fèlix Larrosa, va acusar ahir el propietari majoritari dels terrenys del carrer Palauet, al barri de la Bordeta, de voler “fer xantatge a l’ajuntament a través d’una campanya d’informació errònia als veïns”, i va assenyalar que l’objectiu del propietari és que el consistori li pagui vint milions d’euros pels terrenys mentre que la intenció del consistori és que el propietari obtingui beneficis a través de les plusvàlues urbanístiques que generi l’espai, tal com estipula la normativa. “Em dol la manipulació que es pot fer entorn d’aquest tema, perquè tant el propietari com la plataforma veïnal que ha impulsat diuen als veïns que el nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal [POUM] preveu fer desaparèixer el bosc de Palauet i no és cert,” va afirmar Larrosa. “Es preveu fer una zona verda de 30.000 metres quadrats amb habitatges al voltant”, va assenyalar l’alcalde, que va qualificar d’“indecent” l’actitud del propietari.

«La Paeria no està subjecta al xantatge i no pagarà 20 milions per expropiar un solar»  «Fa mal la manipulació que es fa amb el tema i com enganyen els veïns»  Fèlix Larrosa, alcalde

La polèmica pel carrer Palauet va sorgir després que la plataforma veïnal Per una Bordeta amb Empenta organitzés reunions, esdeveniments i recollís més de 2.000 firmes per “salvar” la zona poblada d’arbres d’aquest carrer, ja que asseguraven que el nou POUM preveia suprimir-la per fer habitatges. Larrosa va assegurar que “el projecte seguirà endavant i s’informarà degudament els veïns de com serà el projecte”. Per la seua part, la plataforma veïnal va qualificar l’actitud de l’alcalde de “prepotent” i va assenyalar que “l’únic que volem és salvar el bosc i sempre hem volgut parlar i reunir-nos”. Així mateix, va assenyalar que l’entitat està a favor de construir habitatges al voltant de la zona verda.

tracking