SEGRE

VIOLÈNCIA JOVES

Detinguts tres joves per apunyalar-ne un altre en una baralla a Lleida

El ferit va ingressar a l’Hospital Arnau de Vilanova i els Mossos investiguen les causes de l’agressió

El carrer Corregidor Escofet de Lleida, ahir, hores després de la baralla entre joves magrebins.

El carrer Corregidor Escofet de Lleida, ahir, hores després de la baralla entre joves magrebins.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir ahir a la matinada tres joves d’origen magrebí com a presumptes autors d’un delicte de temptativa d’homicidi durant una baralla que va tenir lloc als voltants del carrer Corregidor Escofet de la capital del Segrià. Els fets van tenir lloc passada la 1 de la matinada, quan diverses persones es van embrancar en una discussió en aquesta via pública del barri de Pardinyes. Segons el relat del succés que van explicar alguns testimonis, les tres persones que van acabar arrestades pels agents haurien clavat una pallissa a un quart jove que, com ells, també és originari del Magrib. A més, a banda dels cops infligits, li haurien assestat, almenys, una punyalada.

A l’avís de la baralla van acudir diverses unitats dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana, que van procedir a la detenció dels presumptes autors de l’agressió i van indagar pels carrers circumdants per si hi havia més persones implicades o ferides, malgrat que no van practicar cap altre arrest ni van localitzar cap altra persona ferida.

Els tres agressors van ser arrestats sota l’acusació d’un presumpte delicte de temptativa d’assassinat

En aquest sentit, dos dels capturats són majors d’edat, mentre que el tercer és menor. D’altra banda, la víctima també és major d’edat. En el moment de la detenció, els tres portaven armes blanques, segons fonts policials. La investigació continua oberta per determinar si van participar terceres persones en la baralla i per esbrinar si es coneixien les persones implicades, a més de la causa que la va motivar.

Els dos detinguts majors d’edat van quedar a disposició del jutjat. D’altra banda, van posar el menor en mans de la Fiscalia de Menors per prendre-li declaració sobre el que havia passat. En paral·lel, el ferit a l’aldarull va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat menys greu, segons fonts sanitàries.

Aquest apunyalament a Pardinyes ahir a la matinada és el tercer que es registra a les comarques de Ponent en un mes. Així, el passat 23 de febrer, a la localitat d’Àger, un home va assestar diverses punyalades a un altre en una baralla. La víctima va ser traslladada a l’hospital Sant Pau de Barcelona, El segon incident va tenir lloc la matinada del passat dia 9, al Carnaval de Cervià de les Garrigues.

Els Mossos intervenen en una baralla entre okupes de la capital Els Mossos d’Esquadra van haver d’intervenir ahir en una discussió entre tres persones que es va iniciar a l’interior d’una casa okupada al carrer Serra de Prades de Lleida i que es va traslladar a la via pública. Els fets van tenir lloc al voltant de la una del migdia, quan dos homes van tenir una disputa amb un altre en relació amb un aparell de ràdio. Aquest va brandir davant d’ells una cullera i els va amenaçar. Els altres dos individus van sortir de l’habitatge i van començar a córrer perseguits pel tercer dels implicats. Mentre fugien, van llançar pedres contra l’home que portava la cullera. A l’arribada dels agents de la policia catalana, l’home de la cullera ja se n’havia anat del lloc dels fets.

tracking