SEGRE

URBANISME HABITATGE

La primera pedra de les torres de la Llotja de Lleida, el 3 d'abril

La promotora avança aquest acte a causa que les vendes dels habitatges van millor del que s’esperava || En la primera fase edificarà els 98 pisos d’una torre, que espera entregar el primer semestre del 2021

Imatge virtual de les dos futures torres de pisos al costat del palau de congressos de la Llotja.

Imatge virtual de les dos futures torres de pisos al costat del palau de congressos de la Llotja.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Metrovacesa, que promou la construcció de les torres de la Llotja, té previst celebrar el 3 d’abril vinent l’acte de col·locació de la primera pedra del complex. Així ho van assegurar a aquest diari fonts pròximes a aquesta promoció, que també van precisar que, “si tot va segons el previst, les obres començarien al maig o al juny com a molt tard, ja que el calendari s’ha avançat per la bona acollida que ha tingut”.

L’empresa té previst construir primer una torre amb 98 habitatges i, més tard, abordar l’altra, que també comptarà amb un centenar de pisos. En la seua pàgina web detalla que l’entrega dels primers 98 habitatges tindrà lloc en el primer semestre del 2021.

Els preus van des dels 98.500 € que costa un apartament fins als 372.000 d’un àtic

Respecte a com va el ritme de venda dels habitatges d’aquest projecte, les mateixes fonts assenyalen que, malgrat que Metrovacesa no en dóna dades oficials, “està anant més ràpid i millor del que s’esperava, especialment perquè no es preveia que hi hagués tants perfils de clients interessats a adquirir”. De fet, apunten que aquest ritme de vendes per sobre de l’esperat “és el que ha propiciat avançar tant l’acte de presentació del projecte com l’inici de les obres”.

“Les Torres del Cel”, que és com Metrovacesa ha batejat aquest projecte, era una obra que estava paralitzada des de fa més d’una dècada i a mitjans de l’any passat la constructora madrilenya el va reprendre i invertirà al voltant de 30 milions d’euros per construir aquestes dos torres.

Els preus dels pisos oscil·len entre els 98.000 euros que costarà un apartament i els 372.000 els àtics amb cinc habitacions. Els pisos de dos, tres i quatre habitacions costen 145.800, 210.500 i 275.200 euros, respectivament. L’ajuntament calcula que la construcció de les torres generarà fins a 500 llocs de treball.

tracking