SEGRE

SUCCESSOS TRIBUNALS

Presó per a dos dels tres detinguts a Pardinyes per apunyalar un jove

El menor arrestat, internat en un centre

L’agressió es va produir a Corregidor Escofet, a Pardinyes.

L’agressió es va produir a Corregidor Escofet, a Pardinyes.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El magistrat del jutjat d’instrucció número 4 de Lleida, en funcions de guàrdia, va decretar ahir al migdia l’ingrés a presó provisional comunicada i sense fiança per als dos joves, de divuit anys i nacionalitat marroquina, que van ser detinguts diumenge a la matinada per la Guàrdia Urbana com a presumptes autors de l’apunyalament que va patir un altre jove, com va avançar SEGRE ahir. Estan investigats per un delicte d’homicidi en grau de temptativa.

També va ser arrestat un adolescent, de disset anys i nascut al Marroc, que el mateix diumenge va ser internat per ordre judicial després que ho sol·licités la Fiscalia de Menors.

Van decomissar ganivets als tres implicats i l’agredit va rebre una punyalada al pit

Els tres joves són acusats d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa ja que, a més de colpejar la víctima, la van apunyalar al pit amb un ganivet. La Guàrdia Urbana els va decomissar les navalles i ganivets que portaven a sobre quan van ser arrestats.

Els fets es van produir cap a les 1.15 hores de la matinada a l’altura del número 41 del carrer Baró de Maials, al barri de Pardinyes. Els detinguts van marxar del lloc però agents de la Guàrdia Urbana els van localitzar i detenir minuts després a la zona de l’aparcament del Barris Nord. La víctima, de 19 anys i també d’origen magrebí, la van trobar estirada a terra a Corregidor Escofet amb una ferida d’arma blanca al pit i amb diverses contusions. Pel que sembla, la punyalada va arribar a afectar-li un dels pulmons. El ferit va ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova en estat greu, com va informar la Guàrdia Urbana.

La investigació continua oberta i no han transcendit els motius de l’agressió. Els Mossos van col·laborar amb la Urbana.

tracking