SEGRE

Demanen 70 anys per a un ex-pres de Lleida per violar una jove

El ‘violador de Martorell’ ho va fer durant un permís de la presó

Vista aèria de les instal·lacions del Centre Penitenciari Ponent.

Vista aèria de les instal·lacions del Centre Penitenciari Ponent.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La secció setena de l’Audiència de Barcelona té previst jutjar avui Tomás Pardo Caro, conegut com el violador de Martorell i que va ser detingut l’octubre de l’any 2016 acusat de segrestar, violar i ferir amb una navalla una jove d’Igualada després d’haver sortit de permís del Centre Penitenciari Ponent. La Fiscalia sol·licita una condemna de 70 anys de presó pels delictes de detenció il·legal, assassinat en grau de temptativa, agressió continuada sexual i robatori amb intimidació.

Tomás Pardo, segons la Fiscalia, després d’aprofitar que gaudia d’un permís penitenciari de la presó de Lleida, es va dirigir a una zona d’aparcaments a Igualada i va abordar la víctima, que acabava d’entrar al seu vehicle. La va amenaçar amb una navalla i li va exigir que el portés fins a Martorell. La víctima va conduir 53 km. Posteriorment, la va obligar a estacionar i a endinsar- se en una zona boscosa, on la va agredir sexualment diverses vegades.  Després de robar-li el cotxe i totes les pertinences, la va intentar matar al clavar-li una navalla fins a cinc ocasions diferents, segons la Fiscalia, que afegeix que, “creient que la víctima havia mort, l’acusat la va agafar pels braços i després d’arrossegar-la uns metres la va llançar al barranc i li va tirar terra a sobre i diverses branques amb la finalitat d’ocultar-la”. El Ministeri Públic també demana que indemnitzi la víctima amb 70.000 € per les lesions i les seqüeles.

Al Centre Penitenciari Ponent, Tomás Pardo complia una condemna de 26 anys de presó per una altra violació i intent d’homicidi el 2002 a Martorell i per lesions a una altra dona a Abrera, El jutge de Vigilància Penitenciària va ser qui va donar els permisos davant dels “informes positius” que hi havia en relació amb la seua conducta. Va ser arrestat a la Panadella.

tracking