SEGRE

El govern de la Paeria tramita el POUM per aprovar-lo abans de les municipals

Geopolítica i POUM

Geopolítica i POUMSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El govern de la Paeria ha convocat una comissió extraordinària d’Urbanisme el proper dia 27, just abans del ple del març, per debatre sobre l’aprovació final del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Aquesta situació va provocar les crítiques del Comú, que va denunciar que aquest termini “vulnera els drets polítics i de representació dels grups municipals, que en menys d’una setmana han de revisar una informació de milers de folis essencial per al futur de la nostra ciutat”.

Va afirmar que estudiarà “demanar la suspensió del procediment i va afegir que interposarà un vot particular a l’expedient”. Va considerar que els grups haurien de disposar d’almenys tres mesos per analitzar la documentació i va remarcar que el POUM està “impugnat judicialment”. El govern municipal va replicar que “el POUM es tramita amb un respecte absolut del procediment administratiu establert legalment” i va subratllar que el fet que el Comú “hagi interposat un contenciós no interromp el procediment administratiu de la seua tramitació”.

Recalca que el POUM es va iniciar el 2011, per la qual cosa nega que es faci “amb pressa”, i assenyala que han tingut temps per estudiar- lo des de l’aprovació inicial del 28 d’abril del 2018.

tracking