SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

Denuncien robatoris de cable de llum en carrers de la Bordeta i Barri Antic

Els veïns adverteixen que aquests successos generen inseguretat || “És el tercer cop en dos anys que els fanals es queden sense llum”, diu un veí del Centre Històric

Un fanal amb els cables arrancats a l’avinguda La Canadenca.

Un fanal amb els cables arrancats a l’avinguda La Canadenca.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de la Bordeta i del Centre Històric han denunciat que diversos carrers dels seus barris estan sense llum a causa dels robatoris de cable dels fanals de carrers com avinguda La Canadenca i Sant Andreu i Gairoles. Un succés que, desafortunadament, s’està convertint en habitual segons els veïns, ja que al·leguen que “al carrer Sant Andreu aquesta és la tercera vegada en dos anys que roben el cable dels fanals, la qual cosa produeix una sensació d’inseguretat molt seriosa per als que hi vivim a prop”, es queixa un veí del Barri Antic. Afegeix que han notificat a l’ajuntament aquesta problemàtica, però que “el consistori ens diu que en té constància i que ja han avisat l’empresa encarregada, però aquí ja fa més d’una setmana que estem amb els carrers a les fosques i ningú no ha fet res per ara”, es lamenta el veí.

Un altre dels punts en els quals s’ha produït un robatori de coure és a l’avinguda La Canadenca. “La setmana passada vam passar per allà i vam veure que les caixes dels fanals estaven obertes i destrossades”, explica un veí de la Bordeta. “Vam avisar la Guàrdia Urbana i ens van dir que ja ho sabien, però l’endemà els fanals no només seguien igual, sinó que havien robat tot el cablatge de dins”. Aquest veí assegura que, “al tractar-se d’un carrer que dóna d’una banda al canal, és molt fosc i la vorera de l’altre costat l’estan reformant, per la qual cosa passar per allà és perillós perquè no se sap ni per on trepitges, a banda de la inseguretat que produeix”.

El Call, sense llum dos setmanes més

Fonts municipals han informat que en un termini de dos setmanes es reposaran els cables de la llum que van ser robats del complex del Call a finals del mes de febrer. “En dos setmanes rebrem els materials per posar el nou cablatge i incorporarem un sistema perquè sigui més complicat de robar”, van assenyalar.

Un fanal amb els cables arrancats a l’avinguda La Canadenca.

Un fanal amb els cables arrancats a l’avinguda La Canadenca.ÒSCAR MIRÓN

tracking