SEGRE

SUCCESSOS INCIVISME

Investiguen una onada d'incendis de contenidors a la Mariola i Noguerola

Dimecres es va registrar un incendi de 3 cotxes

Bombers sufocant divendres a la nit un incendi que va afectar tres contenidors a Lluís Roca.

Bombers sufocant divendres a la nit un incendi que va afectar tres contenidors a Lluís Roca.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen una onada d’incendis de contenidors que s’han produït aquesta última setmana. L’últim es va registrar divendres a la nit al carrer Lluís Roca, a l’altura del número 24, quan el foc es va originar en un matalàs i va acabar afectant tres contenidors de reciclatge. Tanmateix, va ser al barri de la Mariola quan dijous a la matinada els Bombers de la Generalitat van haver de sufocar quatre incendis de contenidors en menys de tres hores. Els incidents es van produir als carrers Bisbe Irurita, Prius XII, Venus i Saturn, alguns amb una diferència de temps de menys de mitja hora, i en tots es va activar una dotació dels Bombers que va apagar les flames en pocs minuts.

En aquest sentit, la policia també investiga la possible relació amb un foc intencionat que dimecres a la matinada va calcinar tres vehicles i en va fer malbé sis més, també a la Mariola. En aquest cas, l’incendi va començar pocs minuts després d’un quart de sis de la matinada en un dels vehicles estacionats a l’altura del número cinc del carrer Mart i es va propagar ràpidament als cotxes limítrofs.

Els Bombers van extingir dijous passat quatre focs intencionats en menys de tres hores

El balanç final dels Bombers va ser de tres cotxes cremats per complet i sis més d’afectats. El propietari del vehicle que era davant va poder retirar-lo a temps, encara que va patir alguns danys a la part posterior, segons va informar la Guàrdia Urbana.

Pel que sembla, i segons van confirmar diversos veïns de la zona, poc abans de l’incendi es va produir un aldarull al carrer Mart entre un grup de persones de dos clans familiars diferents. Tanmateix, ni Mossos d’Esquadra ni Guàrdia Urbana no havien rebut cap denúncia relacionada amb el foc.

tracking