SEGRE

TRIBUNALS DELICTES SEXUALS

Sol·liciten 15 anys per violar cada dia la filla, a qui va deixar embarassada

L’hauria forçat des que tenia deu anys i durant gairebé sis || La víctima va acabar avortant, pateix seqüeles i rep tractament psicològic

El judici es va celebrar el 28 de febrer passat a l’Audiència de Lleida.

El judici es va celebrar el 28 de febrer passat a l’Audiència de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fiscalia sol·licita una condemna de quinze anys de presó per a un veí de Lleida de 51 anys acusat de violar reiteradament la seua filla des que la menor tenia deu anys i a qui fins i tot va deixar embarassada amb catorze anys, encara que va acabar avortant. La celebració del judici està prevista per a dimecres que ve, 3 d’abril, a l’Audiència de Lleida i el Ministeri Públic sol·licita que l’home sigui condemnat a quinze anys de presó per un delicte continuat de violació a menor. Subsidiàriament, té previst demanar la mateixa pena per un delicte continuat d’agressió sexual i, alternativament, dotze anys de presó per un delicte d’abusos sexuals a menor.

El processat, segons l’escrit d’acusació, entre el 19 d’abril de l’any 2010 fins al mes de gener del 2016, “amb ànim lúbric, obligava la seua filla, des que tenia 10 anys, constantment i de forma diària, a mantenir relacions sexuals utilitzant la força”. Així mateix, perquè la nena no ho expliqués, l’atemoria i la “humiliaria en públic, havent arribat, en una ocasió, a pegar-li un cop de puny”. L’hauria violat quan la mare no era a casa i als catorze anys la va deixar embarassada encara que va acabar avortant. La víctima, segons va indicar Fiscalia, pateix seqüeles, un estat ansiós depressiu i encara està en tractament. A més de la pena de presó, el Ministeri Públic també sol·licita deu anys més de llibertat vigilada, una indemnització de 40.000 euros, ordre d’allunyament de cinc-cents metres i retirada de la pàtria potestat respecte a les altres dos filles menors d’edat de l’acusat.

Pena de sis anys per agredir sexualment la parella L’Audiència de Lleida ha condemnat a sis anys i mig de presó un veí d’Arbeca de 44 anys per agredir sexualment la seua parella malgrat que la Fiscalia només sol·licitava un any de presó per un delicte de maltractaments. El tribunal considera “plenament creïble” la declaració de la víctima, que durant el judici va assegurar que el seu marit, de qui s’estava separant, va entrar a l’habitació i va utilitzar el pijama que portava per lligar-li les mans. “Em va dir que no cridés, perquè ningú em sentiria. Em va posar una peça de roba a la boca i em va dir que em quedés quieta. I llavors em va violar.” Va patir una sèrie de lesions que els forenses van corroborar.

tracking