SEGRE

TRIBUNALS ROBATORIS

El jutge veta a un lladre atansar-se a una botiga de l'Eix per furts

L’Audiència li imposa, a més, divuit mesos de presó

Segones rebaixes en alguns establiments de l’Eix Comercial

Segones rebaixes en alguns establiments de l’Eix ComercialS.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Audiència de Lleida ha condemnat a divuit mesos de presó un home per tres furts en una botiga de roba de l’Eix Comercial. A més, el tribunal li imposa una ordre d’allunyament, de manera que no podrà atansar-se a menys de cinquanta metres d’aquest establiment.

D’aquesta forma, l’Audiència ratifica la condemna imposada en primera instància pel Jutjat Penal 1 de Lleida, que va condemnar l’acusat per un delicte de furt, amb l’agreujant de reincidència, a la pena de divuit mesos de presó. A més, el processat haurà d’indemnitzar el titular de la botiga amb 1.019 euros, a part dels interessos.

Segons la sentència, ha quedat provat que l’acusat és la persona que en tres dies diferents dels mesos de març i abril del 2017 es va apoderar “amb ànim de lucre” de diverses peces de roba d’un establiment situat al carrer Sant Antoni i que va sortir de la botiga sense abonar-ne l’import. El tribunal va valorar la declaració de l’encarregada de la botiga, que va identificar “sense cap mena de dubte” l’acusat com la persona que en diverses ocasions havia entrat a l’interior de la botiga per apoderar-se de diverses peces de roba. Fets, assenyala la sentència, que van ser reconeguts pel mateix acusat.

L’ara condemnat va recórrer la sentència penal a l’assenyalar que no s’havia aplicat l’atenuant de drogoaddicció. En aquest sentit, l’Audiència assenyala que el consum de drogues o alcohol no sempre modifica el grau de responsabilitat i que en aquest cas no s’ha provat que aquest consum afectés les seues capacitats. La sala no va admetre l’aportació d’un document per part de la defensa.

En tres dies diferents L’acusat va entrar a la botiga en tres dies diferents i es va apoderar de diverses peces de roba, per valor de més de 1.000 euros, sense abonar l’import. el va reconèixer l’encarregada de l’establiment i ell mateix va admetre els fets. Drogoaddicció L’audiència denega aplicar l’atenuant de drogoaddicció que argumenta la defensa a l’assenyalar que no s’ha acreditat correctament que el consum de drogues per part de l’acusat li minvés les capacitats en el moment dels fets.

tracking