SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

La Urbana porta davant del jutge tres conductors 'caçats' en estat ebri

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va denunciar penalment aquest cap de setmana tres homes per un delicte contra la seguretat en el trànsit després que fossin sorpresos conduint en estat ebri. Dissabte a la matinada va donar l’alto a un vehicle al carrer Júpiter, al barri de la Mariola, i va comprovar que el conductor, un veí de Lleida de 40 anys, no disposava del carnet de conduir i es trobava sota els efectes de l’alcohol. Va marcar una taxa d’1,06 mg/l en el test. El cotxe tampoc tenia l’assegurança corresponent.

L’infractor va ser denunciat per dos delictes (manca del carnet i alcoholèmia penal) i el van multar administrativament per no tenir el cotxe assegurat. Una grua es va emportar el vehicle al dipòsit. Hores després, van identificar un conductor de 54 anys que havien col·lidit contra unes tanques d’obra a la rambla Ferran. Els agents van sotmetre el conductor al test d’alcohol i aquest va donar un resultat de 0,74 mg/l.

Derrapant a Cappont

L’últim cas va tenir lloc a les 6.30 hores de diumenge, quan una patrulla va sorprendre un turisme derrapant i fent virolles al pàrquing del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL). Els urbans van donar l’alto al vehicle. El conductor, un jove de 25 anys, va donar 0,74 mg/l en l’alcoholèmia. Un company seu es va fer càrrec del vehicle.

tracking