SEGRE

BARRIS REIVINDICACIONS

Oració per un pas zebra

L’associació del Clot versiona el parenostre i prega a Larrosa que habiliti el pas a Príncep de Viana previst des del 2016 || Temen que hi hagi una desgràcia

Els veïns es van col·locar al lloc on exigeixen el pas zebra.

Els veïns es van col·locar al lloc on exigeixen el pas zebra.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de veïns del Clot i Confluències espera des del 8 d’abril del 2016 que la Paeria habiliti un pas de vianants a la confluència dels carrers Príncep de Viana i Corts Catalanes, “ja que tothom hi creua pel mig, amb el perill que suposa”.

Va ser en aquesta data en la qual el responsable de Mobilitat de l’ajuntament va informar que es duria a terme. Tanmateix, ja han passat tres anys, no hi ha rastre del pas zebra i l’associació de veïns no para de reivindicar-lo, fins al punt que ha versionat el parenostre i demana a l’alcalde, Fèlix Larrosa, que l’habiliti “abans que hàgim de lamentar una desgràcia”.

Les excuses

El president veïnal, Manel Rodríguez, va afirmar que el 8 d’abril del 2016 “el responsable de Mobilitat va enviar un correu al grup municipal de CiU (ja que va ser qui va fer la petició) en el qual afirmava que ja s’havia redactat el projecte d’habilitació del pas de vianants i que a causa del trànsit a Príncep de Viana s’executarien les obres fora de la temporada escolar”. Denuncia que “l’excusa de la Paeria és que no hi ha partida pressupostària, quan es gasten diners en flors per a mitjanes i a trasplantar dos arbres de la plaça Ramon Berenguer IV”.

L’oració Paer en cap que estàs allà dalt del tron, baixa aquí a baix i facis la teva voluntat aquí al nostre barri així com feu amb els altres. Volem que es porti a terme (abans que hàgim de lamentar alguna desgràcia), el pas de vianants que fa tres anys que esperem.                                     Amén.

tracking