SEGRE

COMERÇ EQUIPAMENTS

El Mercat del Pla podria retardar l'obertura al no haver firmat el contracte

La Paeria preveu formalitzar-lo “ben aviat”

Imatge virtual del futur Mercat del Pla, amb les parades de tapes i les taules.

Imatge virtual del futur Mercat del Pla, amb les parades de tapes i les taules.XAVILARRULL.COM Y GRAPH.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou Mercat del Pla, que tindrà parades de vuit restaurants que oferiran tapes, tenia previst obrir el proper 20 de juny, però fonts de la concessionària, Flat Market, van explicar ahir que “serà difícil perquè encara no tenim accés a l’espai, ja que la Paeria no ens ha donat les claus”. Des de l’ajuntament, el tinent d’alcalde Rafael Peris va assegurar desconèixer quan s’anaven a entregar i que depenia de la secció de Contractació. Precisament, ahir a la tarda, el contracte va ser adjudicat per un cànon anual de 17.223 euros a Flat Market i fonts de la Paeria van manifestar que les claus s’entregaran en el moment en què es formalitzi el contracte, “que es preveu que sigui ben aviat”. Segons les dades de l’adjudicació, haurà de produir-se “com a màxim a partir del quinzè dia hàbil a partir de la recepció de la notificació adjudicació”.

Una vegada l’empresa hi tingui accés, es podrà començar a reformar l’espai, en el qual es preveu habilitar vuit parades per als restaurants, una altra que oferirà begudes –ubicada a sota d’un escenari destinat a activitats culturals– i s’instal·laran taules a la zona central.

L’adjudicatària confia que els clients es gastin entre 10 i 20 euros a les tapes dels restaurants

“Ja tenim emparaulats els diferents contractes amb set restaurants i tots oferiran menjars diferents en forma de tapa”, van assenyalar fonts de Flat Market, que van matisar que confien que el client gasti entre deu i vint euros.

L’obertura serà de dimarts a diumenge de 12.00 a 16.00 hores i des de les 19.00 hores fins a la mitjanit. A més del vessant gastronòmic, un matí a la setmana hi haurà un mercat ecològic, en el qual s’instal·laran productors de 60 quilòmetres a la rodona i els dimecres i diumenges a la nit es programaran espectacles.

tracking