SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Pega a la parella i abandona 3 fills després de fer-los sortir del cotxe a Lleida

La Urbana va detenir ahir el sospitós, acusat de violència masclista || Va tenir lloc a la tarda al carrer Alcalde Costa i una de les víctimes és un nadó de mesos

El quarter de la Guàrdia Urbana, al carrer Salmerón.

El quarter de la Guàrdia Urbana, al carrer Salmerón.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir a última hora de la tarda d’ahir un veí de Lleida de 48 anys i nacionalitat espanyola acusat de pegar a la seua dona i deixar abandonats els seus tres fills, un d’ells un nadó de mesos, en ple carrer. Va ser arrestat inicialment per un delicte de violència de gènere però no es descarta que sigui imputat també per altres delictes.

Els fets, segons va informar la Guàrdia Urbana, es van produir cap a les 16.40 hores entre els carrers Alcalde Costa i Ramon Soldevila quan la parella i els seus tres fills anaven en un cotxe. Pel que sembla, a l’interior es va iniciar una discussió entre la parella. L’home va agredir la dona i la va fer sortir a empentes del vehicle. Posteriorment, i després d’amenaçar la seua parella, va agafar la cadireta en la qual viatjava el nadó i el va deixar a la vorera. Suposadament també va agafar de manera brusca dos menors més perquè sortissin del cotxe.

L’home va treure a empentes la dona, la va amenaçar i va fer el mateix amb els petits

La dona va denunciar els fets a la Guàrdia Urbana, que va obrir una investigació per localitzar l’individu. Una vegada va poder contactar amb el sospitós, el van citar a la caserna. L’home s’hi va presentar cap a les 20.40 hores i va ser arrestat per un delicte de violència masclista. Els fets els haurien presenciat diverses persones.

Les denúncies per violència masclista van assolir l’any passat registres històrics, amb una mitjana de quatre casos coneguts al dia a la província de Lleida. Segons les dades publicades pel Consell General del Poder Judicial, els tribunals lleidatans van rebre l’any passat un total de 1.529 denúncies, la qual cosa implica un augment del 23% respecte al 2017, quan se’n van presentar 1.244.

tracking