SEGRE

LA CARA DE...

Joel Jové: «La Diputació és dura de rosegar»

Cap de llista del Front Republicà a Lleida

Joel Jové

Joel JovéAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Això el sorprendrà: m’expliquen que es posa roig com una tomata quan les dones a qui fa sessions de fisioteràpia a la piscina de l’escola en què treballa li parlen dels seus ulls blaus.

Ostres! Qui ha dit això?

No puc dir-ho, per descomptat. Abans de fer les entrevistes m’informo i m’expliquen coses.

Bé. Preferiria que diguessin que estan contentes amb la meua feina.

També, també. Una altra cosa que m’han explicat: que va deixar el Secretariat Nacional de la CUP després del famós empat a la votació prèvia a la investidura de Mas.

És veritat que uns quants vam deixar el Secretariat després d’aquest empat.

Per increïble?

No, no! Que va! Puc assegurar que aquest empat va ser absolutament cert. Ho puc afirmar perquè vaig ser una de les persones que van fer el recompte. Ens en vam anar uns quants perquè el Secretariat estava bloquejat i pensàvem que feia falta aire fresc.

És vostè d’Alfés. Potser és el municipi lleidatà que es veu més afectat per les polítiques de defensa mediambiental. No compta amb aeroport a causa de l’alosa becuda.

És una opinió personal, però per a mi l’aeroport està molt millor a Alguaire. Es tracta d’un tipus de creixement que pot provocar canvis que no sé si són desitjables. En tot cas, no es tracta d’oposar el creixement amb la protecció mediambiental, sinó de buscar un just equilibri.

Per la mateixa raó, Alfés té mala cobertura telefònica i no pot aplicar reg ple.

Respecte a la cobertura telefònica, no em sembla que les propostes d’antena que s’han fet siguin raonables. El tema del reg és una altra història. La protecció ambiental no pot limitar el desenvolupament de l’agricultura.

Va rebutjar la dedicació completa a la Diputació. Tota una raresa.

És tota una raresa, sí, i no hauria de ser-ho, perquè la Diputació no dóna per a dedicacions completes. Almenys a l’oposició. Alguns dels que la cobren es dediquen a coses del partit i van al despatx només una vegada a la setmana.

Va deixar la Diputació just abans que esclatés el ‘cas Boreas’. Ho va fer a posta?

De cap manera! Portava molt temps buscant irregularitats. La Diputació és un os dur de rosegar.

«La Diputació és dura de rosegar»

«La Diputació és dura de rosegar»AMADO FORROLLA

tracking