SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Ampli dispositiu policial a Lleida per detenir un lladre que va robar 5 euros

L’home va assaltar una farmàcia i una botiga a passeig de Ronda i Cristòfol de Boleda || Un altre individu agredeix i amenaça amb un cúter un agent a l’Eix

L’ampli dispositiu policial d’ahir durant la detenció a Rovira Roure.

L’ampli dispositiu policial d’ahir durant la detenció a Rovira Roure.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra, amb ajuda de la Guàrdia Urbana, van desplegar ahir un ampli dispositiu per detenir un home que acabava d’atracar suposadament amb una pistola simulada dos establiments als carrers passeig de Ronda i Cristòfol de Boleda i s’havia emportat 5 euros. Segons van informar fonts policials, el primer atracament es va produir cap a les 16.30 hores en una farmàcia situada al passeig de Ronda. L’atracador va amenaçar els dependents amb una pistola simulada i només va aconseguir emportar-se 5 euros. Tot seguit, se’n va anar corrent i va atracar, amb el mateix modus operandi, un altre establiment del carrer Cristòfol de Boleda, del qual no va aconseguir emportar-se res. Quan van rebre l’avís, els Mossos i la Urbana van iniciar un ampli dispositiu per intentar localitzar l’atracador, que va ser detingut a l’avinguda Rovira Roure. El desplegament policial va causar expectació entre els vianants que es trobaven a la zona i va comptar amb la intervenció de diverses unitats de la policia catalana i la local. L’individu, acusat de dos robatoris amb violència i intimidació, passarà a disposició del jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Lleida durant les pròximes hores.

D’altra banda, un veí de Lleida de 41 anys va ser detingut dilluns al Centre Històric acusat d’agredir un agent de la Policia Nacional fora de servei després de cometre un robatori. Segons va informar la Urbana, una patrulla va rebre un avís a les 20.30 hores d’un policia nacional fora de servei que retenia l’autor d’un robatori. Una vegada al lloc, els urbans ajudar el policia a retenir l’individu, ja que oferia molta resistència. Segons va explicar l’agent, va veure com l’home sortia corrents d’un establiment del carrer Major amb algunes peces de roba a les mans i una treballadora de la botiga li cridava recriminant-li el robatori. El policia va sortir corrents darrere del lladre i el va atrapar al carrer Nou, es va identificar i l’individu el va amenaçar amb un cúter. Va seguir fugint pel carrer la Palma, on va agredir el policia amb diversos cops de puny. Finalment, va poder reduir-lo i alertar la Urbana. A l’escorcollar-lo, els agents li van trobar el cúter que tenia amagat. Va ser arrestat per un delicte de robatori amb violència, atemptat a agents de l’autoritat i amenaces.

tracking